Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

Bauturi Alcoolice

In Emirate problema alcoolului, fie ca este legata de consum sau de comercializarea acestuia, este de departe una sensibila.  Daca mizai ca iti poti procura bere sau vin de la Supermarket, te-ai inselat! In Dubai si in Abu Dhabi si nu numai se comercializeaza bauturi alcoolice in magazine specializate in baza unui permis. De asemenea sunt baruri si hoteluri care vand bauturi alcoolice la preturi pe masura.

Vinuri romanesti cat si alte produse alcoolice straine se pot procura de la magazinul Baracuda situat langa Dreamland Aqua Park in Umm Al Quwain.

Coordonate GPS : 55.6550538539886 / 25.5886655001691

Pentru mai multe detalii sunati la: 050-2758501

De asemeneIMG 2244-2a, produse alcoolice se gasesc in reteaua de IMG 2240-1magazine MMI / African & Eastern insa pentru a le putea procura vei avea nevoie de licenta. Procedeul de obtinere a unei licente de alcool implica o semnatura din partea angajatorului/sponsorului tau. Fiecare magazin care vinde bauturi alcoolice iti poate pune la dispozitie formularul pentru "liquor license".

Liquor license reprezinta un carnetel eliberat de politie in baza unei adeverinta de salariu si copie pasaport si iti da voie sa cumperi bauturi alcoolice, lunar in limita unei sume in functie de salariu. Pentru a cumpara produse alcoolice in Dubai, Abu Dhabi ai nevoie de aceasta licenta. In Sharjah nu ai voie sa detii sau sa transporti produse alcoolice, deci implicit acesta licenta este nula.Daca transporti bauturi alcoolice este recomandat sa eviti intrarea in acest emirat.

Atentie! In perioada Ramandanului toate magazinele care vand produse alcoolice sunt de obicei inchise.

Nu poti comenta pana nu esti logat