Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

Vin in vizita

Daca vrei sa vii in vizita in EAU, vestea buna este ca incepand cu luna Aprile 2014, daca esti cetatean roman nu mai ai nevoie sa aplici pentru viza inainte de a veni in EAU deoarece acum vei primi viza la sosirea in aeroport.

Cetatenii romani posesori de pasapoarte turistice normale, pot intra pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite fara viza si fara sa plateasca nicio taxa aferenta.

Cetatenii romani au dreptul de sedere pe o perioada de 30 de zile, cu conditia ca pasaportul sa aiba valabilitate de minim 6 luni.

 


Daca vizitez Emiratele Arabe Unite, imi pot cauta de lucru?
Sunt foarte multi vizitatori care isi cauta de lucru in Emirate  in timpul vizitelor lor aici. Ideal ar fi sa aplici activ cu cateva luni inainte de venirea in Emirate ca sa ai deja confirmate cateva interviuri. Se intampla ca procesul de recrutare sa fie destul de anevoios si n-ai vrea ca oportunitatile sa apara dupa plecarea ta de aici.

La sectiunea JOBS poti consulta si baza noastra de date cu anunturi de angajare. Mult succes!

 

Nu poti comenta pana nu esti logat

Comentarii   

#1 ioana chise 29-04-2013 07:34
Buna ziua,am o mica nelamurire si daca cineva a mai fost in aceasta situatie as dori sa imi ofere un pic de ajutor.Eu sunt casatorita cu un cetatean egiptean, actualmente rezident in UAE, din casatoria anterioara am un copil minor pentru care in urma divortului am obtinut custodia totala, adica nu depind de tatal copilului in a si da acordul de fiecare data cand plec cu copilul in strainatate, de asemenea cand ii reinnoiesc pasaportul etc.Am inteles insa ca daca actualul meu sot ne face invitatie pentru UAE, copilul trebuie sa aiba si acordul tatalui ei pentru a primi viza.Stie cineva ceva legat de acest aspect?Va multumesc anticipat in eventualitatea in care o sa primesc un raspuns.Va doresc o zi si o saptamana asa cum va doriti.