Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport

acum 1 an 4 luni #1 de paraschivrazvan25
Goldenrent este o companie cu experienta pe piata serviciilor de inchirieri auto din Romania. La ei gasiti intotdeauna oferte atractive de rent a car Bucuresti sau rent a car aeroport Otopeni. Comnpania se afla pe segmentul low cost si ofera reduceri pentru clientii fideli. De asemenea se pot semna contracte si de inchirieri auto pe termen lung cu persoanele juridice. Pentru rezervari sau alte detalii legate de rent a car Bucuresti sau aeroport www.rent-a-car-otopeni.ro

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 9 luni 1 săptămână #2 de paraschivrazvan25
In lunile de vara compania Atlass Automotive ofera discounturi de pana la 20 la suta pentru http://www.rent-a-car-otopeni.roinchirieri auto Bucuresti sau aeroport Otopeni.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.893 secunde