Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

vand casa la curte mobilata, in Bucuresti

acum 5 ani 1 lună #1 de cisabelcor
Caut investitori si oameni de afaceri care sa cumpere casa din Bucuresti.
Vand casa + curte,358 mp la București, 10-15 minute pana in centru cu autoturismul, sunt două corpuri în formă de L, unul cu 4 camere, baie, toaleta, 2 bucatarii, cămară, pod, și celalalt cu 2 camere, baie, bucatarie, pivnita, toate mobilate, din care curtea are aproximativ 210 de metri patrati. Casa are apa curenta, electricitate, gaze, încălzire centrală. Pot locui 3 familii, sau investitorii, oamenii de afaceri pot construi în curte ceea ce doresc: clinica, fabrica, sala fitness, sediu firma, depozit, magazin, restaurant etc. Pretul este doar 210000 de euro, putin negociabil.
Am nevoie să vând, deoarece am probleme de sănătate și trebuie sa merg într-o clinică scumpa, dupa care trebuie să ma mut într-o altă regiune a țării.
Casa este din caramida, construita de constructori profesionisti in 1946. Astept pe oricine din orice colt al tarii si al lumii care doreste sa creeze si sa dezvolte o afacere rentabila in Bucuresti.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.106 secunde