Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Cautare job

acum 3 ani 4 luni #1 de DaniellaS
Buna tuturor,

Am vizitat Emiratele de 2 ori anul acesta, pot spune ca m-am indragostit de tot ce inseamna viata in Emirate, ma poate ajuta cineva sa imi gasesc un job in Dubai sau Abu Dhabi?

Am 42 de ani, de profesie economist, 2 copii, sunt intr-o relatie cu un tip care lucreaza in OIL@GAS, care isi poate lua rezidenta foarte usor.......insa eu doresc sa pot face si eu ceva acolo, nu doar sa pierd timpul de pomana.....,motiv pentru care inainte de a face orice demers as dori sa stiu daca imi pot gasi un job

Multumesc anticipat,

Daniella

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 4 luni #2 de tiberiu
Buna Daniella,
Cred ca cel mai bine este sa citesti ghidul noului venit, publicat tot pe acest website.
Daca ai doi copii si vrei sa vii cu ei aici, trebuie sa stii ca educatia lor este destul de scumpa ( in jur de 10000 eur pe an) .

Mult success
Tiberiu

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.086 secunde