Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

lucreaza cineva pentru compania aeriana Emirates??

acum 5 ani 1 lună #1 de teodora birladeanu
Buna ziua ma numesc Teodora si voiam sa stiu daca e pe aici cineva care lucreaza pentru compania aeriana Emirates,eu am fost la un open day aici in Barcelona unde locuiesc acum si am trecut la urmatoarea faza.As vrea sa stiu daca cineva ma poate informa asupra conditiilor din aceasta companie,salariu,orar si multe alte intrebari pe care nu le poti pune intru-un interviu ca cica nu da bine:)Postul pentru care eu am aplicat e ground staff mai exact check-in and boarding agent.Multumesc anticipat...:)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.893 secunde