Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Inchirieri auto Bucuresti

acum 5 luni 4 zile #1 de paraschivrazvan25
Pe www.inchirieri-auto-bucuresti1.ro veti gasii cele mai bune oferte la http://www.inchirieri-auto-bucuresti1.roinchirieri auto Bucuresti . Masinile se pot livra la cerere si in aeroportul international din Otopeni sau Baneasa. Tarifele scad cu cat perioada de inchiriere a masinilor este mai mare. Pentru detalii si rezervari nu ezitati sa intrati pe site.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 luni 1 săptămână #2 de paraschivrazvan25
Ofertele de rent a car bucuresti pot fi accesate si fara garantie, suntem printre putinele agentii de inchirieri auto care ofera acest serviciu.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.900 secunde