Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

meditatii, supraveghere, pregatire elevi

acum 5 ani 3 săptămâni #1 de cisabelcor
Profesoara si psiholog cu 30 ani experienta in activitate, rezultate excelente la examene, foarte multa rabdare, calm, meditez elevi clasele 1-4 la toate materiile si clasele 5-8 la romana, franceza, engleza, italiana la domiciliul lor in Bucuresti.
Daca sunteti in strainatate si doriti pe cineva care sa stea cu copilul dumneavoastra si sa il invete romana, desen, muzica, franceza, engleza, italiana ( si pentru clasele 1-4 si matematica, stiintele naturii ), atunci eu sunt omul potrivit.
Am 55 de ani si am lucrat in Italia ca baby-sitter si supraveghetor batrani.
Mentionez ca nu fac curatenie, nu sunt femeie de serviciu si nici nu ma pricep la asta, ci doar supraveghez, predau, explic, insotesc in calatorii, ofer si consultatii psihologice celor cu depresie, anxietate, tulburari comportamentale. Pregatesc mancare pentru cine solicita.
Sunt o persoana extrem de serioasa, altruista, responsabila, cu bun simt, cu un suflet mare, folosesc logica in explicatii si nu invatatul pe dinafara in mod automat. Pretul unei sedinte de 2 ore se stabileste in functie de distanta, minim 60 lei , maxim 100 lei. Daca va aflati intr-o alta tara si doriti sa ma angajati, doar intern, solicit un salariu decent si pertinent de 850 euro ( 1100 USD ) net lunar, cu contract de munca legal.
Plata transportului va fi asigurat de dumneavoastra, deoarece eu nu am suma necesara pentru a ma deplasa in afara tarii. Pentru strainii care vin in Bucuresti, ofer cursuri de limba romana prin engleza / franceza.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.993 secunde