Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Caut 3 parteneri in Dubai pt. business

acum 5 ani 6 luni #1 de simone
Caut 3 parteneri colaboratori in Dubai pentru business

Daca vedeti acest anunt si cunoasteti persoane dispuse sa castige bani suplimentar fara sa renunte la ceea ce fac acum, dati-le de stire. Binele facut se intoarce intotdeauna, chiar daca face un cerc mai larg.

Dar sa intram in detalii:
De aproape 2 ani dezvolt un business international, care are cu adevarat viziune, cu un produs la care piata tinta este intreaga populatie a planetei. Stiu ca suna SF, dar asa este. Emiratele Arabe Unite au de anul trecut infrastructura si logistica necesare, este in plina dezvoltare, deci sunt asigurate conditiile necesare ale pietei.

Pe cine caut:
- persoane de orice sex, pregatire, educatie, religie, nationalitate, dar care sa stie ce vor de la viata si sa recunoasca o oportunitate
- persoane cu ambitie, seriozitate, implicare, punctualitate si cel mai important, perseverenta
- 1 ora/zi din timpul tau, pentru urmatorii 2-3 ani, exceptand weekendurile si vacantele
- disponibilitatea de a invata si de a investi in propria ta persoana, prin dezvoltare personala
- conexiune la Internet disponibila, pentru a putea sa tinem aproape permanent

Ce asigur:
- training, suport permanent, know-how
- vei fi platit direct proportional cu rezultatele
- voi lucra impreuna cu tine in urmatorii 2-3 ani
- vei invata despre tine si pentru tine in aceasta perioada mai mult decat in ultimii 10 ani (cel putin mie asa mi s-a intamplat)
- in 2-3 ani vei ajunge sa ai propria ta afacere care iti va asigura adevarata INDEPENDENTA FINANCIARA ( pentru ca se creeaza premisele pentru un venit pasiv)

Ce nu asigur:
- salariu fix, laptop, masina, asigurare medicala, etc.... din rezultatele muncii tale vei putea sa iti asiguri toate acestea si multe, multele altele

Cine este de acord cu conditiile de mai sus si este interesat sa afle detalii, ma poate contacta pe e-mail la simone(dot)hagiu(at)gmail.com, cu cateva detalii relevante despre sine si cu 1 singur motiv pentru care ar dori sa se implice.

Succesul este alegere SI oportunitate... :)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.900 secunde