Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Cum trimit bani in tara ?

acum 6 ani 4 luni - acum 6 ani 4 luni #1 de tiberiu
(preluat de pe grupul yahoo)

Denis Camelia wrote:
Ce sursa mai buna decat Wester Unionn pt. a trransfera bani in romania stiti ? a postat cineva mai de mult ca poti sa trimeti cati bani vrei si platesti numai 60 de drihami taxa.Va rog respectuos cine stie sa raspunda.
----

Virgil wrote:

La oricare lant de exchange-uri (Al Ansari, UAE Exchange,etc) se poate depune direct in cont IBAN in valuta.
- Ai cont deschis in EUR sau USD la o banca in RO
- Te duci la un exchange, completezi un formular unde incluzi IBAN-ul contului.
- Duci banii la caserie, si gata.
- Taxa e de 40-60 Dhs indiferent de valoare.
- Ajunge in 3-4 zile.
----

Mocanu G. wrote:

La UAE exchange ,daca ai cont in valuta in Romania,platesti 50 dh.Daca vrei poti sa transferi si direct din contul tau din Emirate in contul din Romania.Eu am transferat in ambele situatii si banii au ajuns in 2-3 zile.
----

Mihaela wrote:

Eu trimit gratis de cateva luni prin serviciul "Arrow", de la NBAD (National Bank of Abu Dhabi)...un serviciu de trimis bani prin sms.....oferta este inca valabila, dar care nu stiu cat mai tine. Trebuie sa ai cont la NBAD iar cel care ii primeste in Romania trebuie sa se duca la orice Money Gram, si sa spuna codul care il are de la tine. Ii poate primii in orice valuta si in lei in cateva secunde de la trimitere. Daca nu ai cont la NBAD poate gasesti un prieten sa te ajute (si eu am ajutat la randul meu).
Kikitza wrote:

Eu trimit bani in tara frecvent, am un cont de utilizator la UAE Exchange + card, si trimit direct in contul din Romania, trebuie sa platesc in jur de 50 aed taxa aici in Dubai daca nu vreau acesti bani ii vor platii cel care primeste banii in Romania, dureaza 3 zile lucratoare,
E simplu si convenabil

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 ani 1 lună #2 de tiberiu
Maria a scris:

"Buna pentru cei interesati sa transfere bani din UAE in Romania.
LARI EXCHANGE transfera cu suma de 50dhs pentru orce suama in contul de la banca al vostru sau al cui vreti sa trimiteti si dureaza cam 7 zile ,in cazul meu am trimis in 29 si in 5 au intrat in banca ,sper sa va fie de folos,asta in cazul cind nu va grabiti . "

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 11 luni #3 de tiberiu
Adriana a scris:
Redha Al Ansari - platesti 45dhs pentru orice suma trimisa in dolari si 55dhs pentru orice suma trimisa in euro.
Este o filiala la Union Coop Safa (langa Safa Park) si mai e una si al Mall of the Emirates (dar asta era in renovare si nu stiu sigur daca au re-deschis-o. Redha Al Ansari Exchange are logo pe galben ca mai e si un Ansari Exchange - astia au pe albastru. Ansari taxeaza mai mult comision.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.898 secunde