Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Servicii de inchirieri auto in aeroportul Otopeni

acum 1 an 5 luni #1 de paraschivrazvan25
Goldenrent este o companie de inchirieri auto Bucuresti ce ofera serviciile de rent a car in aeroportul Henri Coanda din Otopeni si in capitala. Preturile sunt accesibile, iar in flota veti gasi atat modele din gama low cost cat si masini de lux. Oferta pentru colegii de pe forum este de - 10 la suta daca veti specifica la rezervare ca ati primit detaliile despre inchirieri auto de pe acest forum. Pentru mai multe detalii sau pentru rezervari va invitam pe www.rent-a-car-otopeni.ro

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 luni 4 săptămâni #2 de paraschivrazvan25
Alegeti sa rezervati o masina acum si veti beneficia de tarife super avantajoase reduse cu 30 la suta pentru rent a car Bucuresti

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.011 secunde