Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Caut job in Dubai - special education teacher

acum 2 ani 3 luni #1 de LUMI_RO
Buna gasit, dragi romani din Dubai!

Desi ora este f. tarzie in noapte cand scriu, totusi incerc sa mai "visez"cu ochii deschisi la implinirea marelui meu vis si anume, aceluia de a preda in Dubai. Sunt profesor titular in Romania, la o Scoala speciala, iar de la 1 iulie 2015 am fost detasata si numita intr-o functie de director de scoala la o scoala normala, adica din invatamantul de masa. Si cum sistemul de invatamant romanesc m-a dus aproape la epuizare si sa nu spun chiar lehamite, in vederea gasirii unei solutii de a "scapa" de aici, am gasit acest site si acest forum, care, sper, va veni in intampinarea nevoilor mele profesionale.
Asadar, sa va spun ceea ce caut. Caut un job la o scoala, fie publica, fie privata, unde, sa pot sa imi exercit in liniste, pace si in placere, profesia si unde, sper ca activitatea dascalului sa fie focusata doar spre elevi, NU spre tot felul de documente, proiecte, hartogarii inutile cu care sistemul de invatamant romanesc ne infecteaza de cativa ani buni. Asadar, caut un job in special needs, ca: special education teacher, speach therapist, support teacher, or school counselor. Mentionez faptul ca am experienta in invatamant de 25 de ani, din care 7 in invatamantul special, iar in urma cu 6 ani am avut oportunitatea de a participa intr-un schimb de experienta la "Marion Jordan"School - Palatine, IL, SUA ( f. aproape de Chicago), unde am participat intr-un program de voluntariat in autism.
Rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc un posibil job in Dubai, in acest domeniu, prin oferirea unor informatii gen: diferite site-uri unde as putea sa aplic sau poate aveti copii sau din randul prietenilor, rudeniilor, celor apropiati care cunosc sau frecventeaza astfel de scoli si ati putea sa-mi recomandati vreo scoala buna. Sau poate cunoasteti in cercul dumneavoastra de prieteni, profesori romani care predau acolo.Orice informatie de acest gen ar fi binevenita.
Va multumesc mult pt. rabdarea de a citi tot mailul meu si am certitudinea ca acesta nu va ramane fara ecou si fara raspuns.
Imi cer scuze pt. indrazneala de a va aborda si va urez un An Nou fericit, cu sanatate, bucurii si impliniri, un An binecuvantat si un calduros LA MULTI ANI!
Cu multumiri, respect si consideratie,
Prof. Luminita Cordea

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.909 secunde