Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

SLUJBA DE PASTE 2015

acum 3 ani 3 săptămâni #1 de kayty04
Dragi romani,


Doresc sa confirm ca s-a definitivat pregatirile pentru Sfintele Sarbatori de Paste dupa cum urmeaza:


- perioda de sedere a parintelui va fi 8 - 14 Aprilie.

- Slujbele de Denii se vor derula in zilele de 8,9,10 Aprilie in curtea Consulatului urmate de spovedanii pentru cine doreste

- Slujba de Inviere va avea loc la Biserica Siriano-Greaca din Jebel Ali ( Jebel Ali Village, Biserica cu cupola rosie din compoundul de biserici) in seara de 11 Aprilie incepand cu ora 23,00.


Cererea Bisericii Siriene este sa nu picuram ceara in biserica. Trebuie sa respectam aceasta cerinta pentru a le arata recunostinta ca de 3 ani ne pune la dispozitie in Sfintele Sarbatori locatia, desi comunitatea noastra nu a contribuit la ridicarea edificiului si nici nu plateste contributie anuala asa cum platesc sirienii, grecii si rusii. Comunitatea noastra are nevoie sa mai poata folosi biserica si in perioadele ce urmeaza.Putem folosi suporturi de protectie si sa evitam pe cat posibil sa picuram ceara.

Contributiile pentru costurile de bilete si sedere a preotului si a dascalului, pot fi depuse la ROMCOM sau ma contactati personal.


Pentru cine are nevoie de servicii de la parinte gen botezuri, sfestanii de casa, etc sunt rugati sa ma contacteze cat de curand pentru a fi inclusi in programul parintelui.


Cu stima,

Carmen Paiu

0505278402/0554252450
Atașamente:

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.901 secunde