Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Londra vs Dubai

acum 3 ani 6 luni #1 de vandrei
Buna seara tuturor.
Ma numesc Andrei , am 26 de ani si de 4 ani traiesc in Londra. De curand , partenera mea , care este englezoaica a primit o oferta de munca in Dubai .
Am tot vorbit am studiat si din ce in ce mai multe site-uri ii spun ei ca est-europenii sunt tratati extrem de prost in emirate si ar fi foarte greu sa isi gaseasca un job cat de cat platit bine si sa fie cat de cat respectat.
E sunt calificat in "catering and hospitality" si am 6 ani de experienta dintre care 3 in londra la foarte multe hoteluri si restaurante de lux (Marriot , Hilton, Savoy) dar de un an am renuntat la asta si acum lucrez in intretinere la un lant hotelier.
As vrea sa aflu cateva pareri de la oameni car sunt in Emirate si au experiente pe propria piele: este adevarat ca suntem inca , considerati esteuropeni si in Emirate ? Cam care ar fi salariile cu care as incepe ca un supervizer la un restaurant/hotel. As putea sa duc o viata decent in Dubai in 2014 si cat de scumpa este viata acolo ?
Va multumesc

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 5 luni #2 de tiberiu
Salutare Andrei,
Cred ca romanii stabiliti in EAU sint mult mai bine vazuti decat cei din UK

Pt ca totusi nu-mi place sa generalizez, cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti direct cu romani stabiliti aici ca sa aflii parerea lor.

In privinta salariilor, in EAU salariile variaza foarte mult in functie de nationalitate, experienta, studii , varsta etc

Pt mai multe informatii poti sa citesti articolele de pe acest website despre salarii, chirii sau despre viata in EAU .

De asemeni poti scrie si pe forumul yahoo ( emirates-Romanians) daca doresti si alte pareri

Numai bine
Tiberiu

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.897 secunde