Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Bani cheltuiala

acum 4 ani 3 luni #1 de vladtm
Salut !

De ceva vreme ma bate gandul sa parasesc aceasta tara deosebita numita Romania si sa iau calea Dubaiului...evident ca am o multime de necunoscute si anume:
1. am vazut ca majoritatea joburilor ofera cazare, mancare.s.a...dar banuiesc ca in 1 luna cand ajungi acolo trebuie sa te descurci pe banii tai. Intrebarea este cam de cati bani ai avea nevoie pentru a te descurca pana la salar.

2. avand in vedere ca sunt tanar (25 ani) si absolvent de studii superioare cam de la de salar se incepe

3. am vazut ca sunt o gramada de restictii..gen: nu ai voie sa dormi in camera cu alta persoana de sex feminin daca nu este sotia ta, nu ai voie sa te uiti dupa gagici pe strada, nu ai voie sa faci poze prin mall sau alte cele...

Cam acestea ar fi nelamuririle pana in momentul de fata. Daca mai e ceva mai scriu si daca mai vreti voi sa completati cu informatii v-as fi recunoscator!

O zi faina sa aveti!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 ani 2 luni - acum 4 ani 2 luni #2 de tiberiu
Salutare,
1. Sa ai macar 1000 EUR la tine incazul in care deja ai incheiat contractual de munca si astepti salariul.
2. Salariul variaza in UAE ( vezi articolul despre salarii postat pe forum la sectiunea ghid)
3. Ai dreptate, sint restrictii care in Europa nu exista dar ai voie sa te uiti dupa gagica ta pe strada si in general ...pt fotografiat se respecta regulile generale din orice tara si cele de bun simt (adica sa nu faci poza cuiva fara sa ceri permisiune acelei persoane si sa nu faci poze la institutii publice, guvernamentale, militare, etc )
succes

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.899 secunde