Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

VIZA Turistica -dupa 2015 NELAMURIRE

acum 1 an 7 luni #1 de Darius_x
Buna,

As avea o intrebare legata de viza de turist care e valabila citez de pe site-ul mae.ro :

'Condiţii de intrare şi regim de şedere

Cetăţenii români, titulari de paşapoarte simple, care călătoresc în Emiratele Arabe Unite (EAU) nu au nevoie de viză pentru o perioada maximă de 90 de zile într-un interval de 180 de zile..'

Aceasta viza este cu intrari multiple si se cumuleaza cele 90 zile? sau de fiecare data cand ai o noua intrare in UAE poti sta 90 zile?

Am avut multiple intrari in UAE din Februarie anul acesta si nimeni nu a reusit sa raspunda la intrebarea cum functioneaza regula de mai sus.
Momentan ma aflu in dubai de 5 zile am intrebat la serviciul de emigrari din aeroport iar dupa ce a verificat in sistem agentul de la emigrari mi-a spus ca pot sa stau inca 85 zile. Le am explicat ca am mai avut intrari in ultima jumatate de an dar a spus ca e ok !
Am sunat la ambasada uae in Romania iar de la serviciul consular mi-au spus ca se cumuleaza si daca am avut alte intrari in ultimele luni sa numar 180 in urma iar blocurile de zile care am fost in uae sa le insumez si sa aflu cate zile mai pot sta sa nu depaseasca 90 zile ( astfel mai raman 34 zile)


A mai fost cineva in situatia asta ? in care nu stie cum functioneaza aceasta regula de 90 zile?

inca o intrebare daca ies din uae cand pot intra inapoi ? trebuie sa astept alte 3 luni de cand au expirat cele 90 zile acordate de viza sau trebuie sa astept 6 luni ?!?!

Multumesc

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 7 luni #2 de Darius_x
www.expatforum.com/expats/dubai-expat-fo...n-first-post-43.html


mai multe info am gasit dar tot nu e foarte clar

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.892 secunde