Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Nanny romanca

acum 5 ani 2 luni #1 de ramona_buzdugan
Cautam o romanca, rezidenta pe viza tatalui / sotului, pentru ajutor menaj si ingrijire copil nou nascut in zona Motor City Dubai.

Program de lucru: 8 am - 5 pm, Vineri si Sambata libere.

Conditii: varsta peste 30 ani, preferabil cu experienta in ingrijirea copiilor si recomandari de la locurile de munca anterioare. Permisul de conducere UAE ar fi un avantaj.

Persoanele interesate pot trimite un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., mentionand asteptarile salariale.

Multumesc.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.307 secunde