Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Doctori si asistente- Abu Dhabi

acum 5 ani 8 luni - acum 5 ani 8 luni #1 de amber_onyx
Buna,

Se cauta doctori si asistente pentru un spital in Abu Dhabi. Doritorii trebuie sa stie limba engleza foarte bine. Am atasat si un excel cu cerintele si salariile+ conditiile oferite.
Daca cunoasteti pe cineva interesat si care indeplineste conditiile ceruta va rog sa imi trimiteti cv-ul lor pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Va multumesc
Atașamente:

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 3 luni #2 de MaddyE
Bună. Nu știu cat de vechi e acest subiect dar eu caut loc de munca ca farmacist. AI idee cam ce acte ar trebui să am? Mulțumesc

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.111 secunde