Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Cautam telesales agents cu experienta

acum 6 ani 5 luni #1 de Mila
Buna Ziua tuturor,

Lucrez la o firma de tirguri si expozitii si in prezent cautam tineri cu experienta in vinzari prin telefon. Evenimentele pe care le organizam sunt in domeniul constructiilor, petrol si gaze, securitate.
Persoanele interesate trebuie sa aiba experienta de piata si sa cunoasca industria de evenimente (tirguri si expozitii) din Dubai / Emirate / Middle East ( evenimente de tip Citiscape, BIG5 exhibition, PMV Saudi Arabia sau Project Qatar.

Daca sunteti interesati va rog trimite-ti CV si scrisoare de intentie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau scriet-mi personal la mihaelaindubai@gmail si va voi da mai multe detalii.

Success

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.905 secunde