Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

in cautare de job nou - administratie

acum 3 ani 6 zile #1 de Alexis2015
Dragi compatrioti,


In weekendul urmator urmeaza sa ma intorc Emirate (dupa o absenta de vreun 1 an 1/2 ) si doresc sa imi reiau activitatea si sa gasesc un nou job.
In cazul in care cunoasteti vreo companie - poate chiar cea la care lucrati- care face angajari pe domeniul PA/admin-secretariat- marketing - PR sau evenimente, poate imi puteti trimite ceva detalii si eventual un email unde sa trimit un cv.
(Deci dupa aterizare, pot veni la un interviu.)

Pe scurt- sunt absolventa de lb engleza,; experienta totala > 12 ani din care 8 ani in GCC - UAE si Qatar .
Am lucrat in diverse domenii - hotel, educatie, recrutare, companie aeriana.

Pot reveni ulterior cu alte detalii, daca va fi necesar.

( Va rog sa nu ma sfatuiti sa merg la firmele de recrutare sau pe site-urile de specialitate, caci sunt oricum inscrisa cam pe toate).

Va multumesc anticipat.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 1 lună #2 de anipopescu1
Hello!

Just curious if you managed? Hope you did!

Please share your experience :)

Regards,
Ani

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 1 lună #3 de RomanStusa
Te-ai întrebat vreodată de ce internetul este pur şi simplu copleşit cu oferte de cumpărare a diferitor medicamente pentru cresterea parului? Totul se datorează faptului că pierderea parului este una dintre cele mai frecvente probleme în lume, dar cum se spune, cererea creează oferta. Ei bine, care doresc să profite de pe acest subiect, pentru că şi noi să vedem la fiecare pas reclame cu produse cu dulci promisiuni despre o vindecare instantanee. Cu siguranţă, ei prost negă existenţa medicamentelor bune şi eficiente, care ajuta şi vindecă, dar trebuie să înveţe ca să distingă falsitatea de adevăr. O imensă popularitate a început să câştige spray pentru par Hair Megaspray – activator de crestere a parului. Să vedem, ce este? Regularitate de divorţ sau într-adevăr un mijloc eficient?


<a href=http://meinebewertung.org/ro/hair-megaspray-este-remediu-natural-perfect-pentru-cresterea-parului.html>după multe analize de laborator</a>

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.183 secunde