Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Specialist IT

acum 3 ani 11 luni #1 de mihai.stumbea
Salut tuturor. Ma numesc Mihai Stumbea si am decis sa las in urma Romania si sa vin sa lucrez aici in Dubai. Asadar, la ora actuala sunt in cautare de job-uri si as aprecia orice ajutor. Lucrez in domeniul IT de aproape 12 ani si am atins aproape toate ramurile de IT, si nu numai, de-a lungul timpului. Ma adaptez repede si invat repede, iar pana acum nu am intalnit problema la care sa nu gasesc cel putin o solutie. Am atasat si CV-ul, pentru cine poate sa ma recomande mai departe. Multumesc :)
Atașamente:

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.391 secunde