Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

acum 2 ani 4 luni #1 de rzvlcn
Buna tuturor!!!
Ma numesc Razvan si sunt in Emirate de pe data de 20 noi. 2015. Mai exact in Ras al Khaimah. Am venit aici pt un job de security guard la Rak Hospital. Dar din pacate nu e ceea ce mi s-a spus la interviul sustinut in Romania via skype. Fac cu totul si cu totul altceva fata de ce scrie chiar si in job description.
In fine....
As avea nevoie de un sfat....
Eu imi caut un alt loc de munca.
Daca gasesc va trebui sa renunt la acesta, dar sunt niste clauze in contract care zic ca daca renunt eu va trebui sa platesc toate costurile ce le-a facut firma in numele meu pana la momentul respectiv.
Intrebarea este: Ce pot sa fac in acest caz? Exista posibilitatea ca viitorul angajator sa ma ia daca sunt sub contract?
Va trebui sa platesc cand renunt la acest job?
Va rog frumos sa-mi dati un sfat in acest sens.
Va multumesc anticipat!!!!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.892 secunde