Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Intalniri diaspora

acum 5 ani 5 luni #1 de Soledad
Pai,cred ca ar trebui sa faceti si ceva de genul romanilor care se pot intalni.Eu sunt singura in AUH si nu ies decat la serviciu si la cumparaturi,in rest stau inchisa in casa si din aceasta cauza am depresii.Sau altceva de genul''doamna,caut persoana gen feminin sa imparta o camera in Mohamed Bin Zayed intr-un apartament in vila,mobilat,cu acces baie si bucatarie,utilate,1100 aed/luna.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 ani 5 luni #2 de doina
Buna ziua.Aseara ne-am intalnit la biserica,suna-ma ,nu am primit nr.tau,si as dori CV tau,am vorbit cu sotul si cu ajutorul lui Dumnezeu poate totul va fi bine. ranooda_888@yahoo ,astept telefon sau email. Doamne ajuta !Doina Noaman

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.898 secunde