Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Orar si angajati Consulat Dubai

acum 6 ani 3 luni #1 de Daniela M.
Intrebare:
Cati angajati are Consulatul din Dubai?
Daca raspunsul este:
A. 1 - atunci as sugera ca numarul acestora sa fie macar doi, avand in vedere numarul romanilor rezidenti in dubai. Nu este normal ca in orele de lucru cu publicul sa nu gasesti pe nimeni. E cu atat mai neplacut cand trebuie sa ceri permisiunea seful sa pleci de la serviciu pentru fiecare vizita la Consulat.
B. 2 - atunci as reclama faptul ca nu se respecta programul de lucru cu publicul.

De ce atunci cand mergem la institutiile statului avem inca acel sentimentul din timpurile comuniste, sentimentul ca mergem sa cerem ceva de pomana si deranjam pe cineva in casa/proprietatea lui? In tara s-au mai schimbat lucrurile pe la politie, primarie, etc. in privinta atitudinii angajatilor fata de cetateni dar nu si in afara tarii. Pe cand o astfel de schimbare in Dubai domnilor?

Sincere aprecieri si multumiri angajatilor de la Ambasada din Abu Dhabi pentru atitudinea fata de comunitatea romaneasca.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 ani 3 luni #2 de tiberiu
Din cate stiu exista doua persoane care lucreaza la consulatul din Dubai si sincer nu am mai auzit de plangeri legate de program de cand a sosit noua echipa .

Pogramul de la consulat este afisat si pe site-ul nostru.

Ne puteti spune data la care ati venit la consulat (conform programului) si dansii nu au fost acolo ?
Tiberiu

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 ani 1 lună #3 de Andra
Daniela, eu am mers personal cand e program cu publicul si era deschis la consulat.
Insa daca incerci sa iei legatura prin telefon, asa cum a facut prietenul meu din Franta, mai bine renunti. Nu raspunde nimeni la telefon!!! In situatia fericita in care cineva raspunde, te lovesti de nesimtire deoarece, consulul NU VORBESTE LIMBA ENGLEZA si iti inchide telefonul, crezand ca asa isi mascheaza incompetenta. Ca sa nu mai vorbim de badaraniile pe care trebuie sa le suporti cand ajungi fata in fata cu el.
Opinia mea: mai bine mergi in Abu Dhabi la Ambasada, acolo intr-adevar sunt persoane profesioniste si de calitate.
Cheers!
Andra

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.200 secunde