Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Cateva Idei

acum 5 ani 8 luni - acum 5 ani 8 luni #1 de popita_mihai
Salut,

Ma numesc Mihai, lucrez in UAE de cateva luni si acum am dat de site-ul vostru. Am ceva experienta cu forumurile si as dori sa prezint cateva idei de imbunatatire.

1. Atunci cand vizualizam lista membrilor, sa se poata vedea si, daca este posibil, si ordona in functie de tara / localitate. Pe mine, de exemplu, m-ar bucura daca as putea sa vad pe toti cei care locuiesc in Abu Dhabi unde locuiesc si eu.

2. Se poate adauga un "sticky thread" care sa contina niste sfaturi pentru a folosi forumul. Multa lume nu stie exact ce inseamna un forum si cum se foloseste asa ca prima chestie care ar trebui sa o vada in fata cand acceseaza forumul este un topic cu indrumari. Spre exemplu:
a) inregistrare cont
b) profil: poza, semnatura, data nasterii, locatie
c) explicatii pentru sectiunile principale ale forumului

3. Ar merge foarte bine si o sectiune de prezentare. Gen: Salut, ma numesc X, locuiesc in Y, ... poate si o poza ca sa ne cunoastem mai bine.

In fine, am mai multe idei. Pentru mine un forum ar trebui sa puna in legatura persoanele care au ceva in comun, aici fiind vorba de viata intr-o tara straina mi-as dori sa cunosc persoanele care traiesc in acelasi oras cu mine :)

... inca un Roman in Emirate ...

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.896 secunde