Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

documente necesare inmatricularii

acum 2 ani 9 luni #1 de mihaela rusnac
Buna ziua ,
sunt noua pe forum si nu am vazut acest subiect disutat.
Va rog din suflet daca ati intampinat problema mea , sfatuiti-ma!!!
Urmeaza sa ne mutam in Dubai in curand. Fetita noastra a fost acceptata la GEMS Wellington Int. Pentru inregistrarea ei la Ministerul Educatiei UAE mi se cere un certificat de transfer de la scoala din Romania , avizat de Ministerul Educatiei din Ro( si apoi de MAE si Ambasada UAE). La Ministerul Educatiei mi s-a spus ca la noi nu se avizeaza un astfel de document.Fara acesta fata mea nu va putea fi inmatriculata in UAE.
Daca v-ati lovit de aceasta situatie , va rog mult sa imi spuneti cum ati rezolvat-o!
Mii de multumiri!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.398 secunde