Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Cursuri ed formare personala si reorientare

acum 5 ani 4 luni #1 de adina_b
salutare,

sunt pt prima data pe forum asta asa ca...have merci! :unsure:

am placerea sa va anunt ca la Eton Institute - cel mai mare institut de instruire(trainings and personal development) din UAE - , in noiembrie, am adus cursuri faine si de suflet. genul de cursuri dupa care ramai cu ceva, mai mult orientate pe partea practica pt ca is predate de personae care activeaa in domeniul respectiv si sunt in tema cu noile tendinte.

De exemplu:

- Interior Design (invatati sa luati masuri si sa alegi materiale de calitate, sa va refaceti baia, camera copilului si masterbedroom, cum sa va alegeti perdelelesi mobila, ce facem cu o camera care e pera intunecata etc): Sambetele, 24 Noiembrie – 08 Decembrie, 9am - 1am, 1100aed
- Fashion Design (care e forma ta si cum sa o avantajezi prin haine potrivite, cum sa desenezi o figura umana, diferite tipuri de materiale si cum sa le combini, trenduri in moda, accesorii etc): Vinerea, 23 Noiembrie – 07 Decembrie, 10am – 2pm, 1100 aed
- Arabic Calligraphy(tipurile decaligrafie Diwani, Koufi Fatimi etc, adoptarea unui tip propriu personalitatii tale, punerea caligrafiei pe panza etc): Vinerea, 16 Noiembrie – 07 Decembrie, 2pm – 5pm, 1100 aed
- Spanish Through Cooking (aici este mai mult conversatie despre locuri de viitat, cultura, traditii si bucataria spaniola. are un seminar la Le Meridien in care se invata cum se combina aromele mediteraneene, ingrediente, vinuri etc. e f fain conceptul, vi-l recomand cu caldura): Vinerea, 16 Noiembrie – 07 Decembrie, 10am – 2pm, 1350 aed
- Stylish Accessorie (e un curd f fain pentru adolescenti intre 12-18 ani. ii invata cum sa combine diferese piese vestimentare, cum sa-si personalizeze stilul, sa-si poarta hainele, cum sa confectionee diferse accesorii folosind pe cele vechi, paleta coloristica prorie fiecaruia etc.): 22 Noiembrie – 13 Decembrie, 4pm – 7pm, 1100 aed.

Puteti sa verificati site-ul: plus.eton.ac sau sa-mi dati un email. :)

Va rog sa-mi spuneti daca sunteti doritori sau aveti pe cineva interesat pt ca va pot oferi un discout ca fiind angajat.

Numai bine.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.472 secunde