Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Echivalare studii

acum 5 ani 10 luni #1 de POP
Buna ziua tuturor,
De curand fiul sotului meu s-a mutat la noi in Romania. A locuit in Emirate 6 ani impreuna cu mama lui si actualul ei sot. In legatura cu scoala am unele neclaritati. Dragul de el terminase acolo clasa a 6-a (are 11 ani). Am inteles ca acolo anul scolar s-a terminat in martie??? As vrea sa stiu ce nivel au elevii din clasa a-6-a , sau mai pe scurt ce au invatat la matematica. Daca are cineva vreun manual sau daca exista un site unde as putea cauta manualele respective. In toamna asta urmeaza sa-l inscriem la scoala aici si as vrea mult sa-l ajut, cu ceva meditatii.
Daca ma poate ajuta cineva .....cu vreun sfat...sau idee ???
Liliana

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.402 secunde