Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

EDUCATIA .... la modul general ......

acum 6 ani 3 luni #1 de dragos
Va astept cu pareri PRO si CONTRA!

Quote of the week:

"Always drink upstream from the herd ..."

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 ani 3 luni #2 de dB
Inca nu mi-am format o parere despre cat de buna sau rea este educatia aici, sunt inca la faza la care observ.

Punctual, nu-mi plac doua lucruri:
- caligrafia lasa de dorit: am vazut cum sunt invatati copiii mei sa scie si nu-mi place, asa ca sunt reaua care ii obliga sa scrie frumos, sa inceapa propozitiile cu litere mare, sa nu scrie numele proprii cu litera mica si in general, sa arate caietul frumos. Am vazut si cateva notite ale unui copil de la o alta scoala si aratau la fel ca ale copiilor mei...
- copiii primesc o multime de foi pe care sa scrie si sa rezolve probleme de matematica. Au si caiet dedicat, dar au si o multime de foi, care imi dau mie senzatia de dezordine.

Imi place ca au de facut diverse proiecte-proiectele si trebuie sa studiezi acasa inainte, sa mesteresti - mi se pare ca se face ceva practic.
Dar eu stiu scoala romaneasca de pe vremea mea, nu stiu cum este acum.
Imi mai place si faptul ca la clasele mici se face un fel de geografie, materie la care se discuta despre tarile arabe, dar si despre celelalte tari, inclusiv din Europa si ca au o materie numita 'Charecter Education' la care vorbesc despre generozitate, ecologie....
Alte opinii? Chiar ma intereseaza subiectul!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.412 secunde