Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Overstay in Dubai

acum 10 luni 5 zile #1 de Flo290392
Buna ziua.
Tocmai imi expira perioada de vizita de 90 zile in dubai , eu venind aici sa lucrez pt o companie care s-a trezit acum sa imi spuna ca aplicatia de viza de rezident a fost respinsa pt ca mai am o viza emisa pe numele meu sau o aplicatie de viza. Precisez ca eu nu am mai fost in dubai si este o greseala . Maine ma duc la resursele umane sa clarific problema si sa scoata firma aia de acolo care pretinde ca a aplicat pt mn.
Insa eu acum mai am 4 zile si fac 90 zile de cat sunt in dubai si am nevoie de timp sa aplice alta companie pt viza mea.
Intrebarea mea cea mai mare , pentru ca am auzit 100 de variante, este : cum pot face sa prelungesc legal sederea mea aici fara sa platesc taxele de overstay ?
O prietena din dubai mi-a spus ca pot aplica pt prepaies visit visa la l companie de turism sau cva de genul?
Va rog sa imi spuneti ce optiuni am sa pot ramane in dubai ?

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 4 zile #2 de tiberiu
Bună ziua,
Cel mai bine este sa mergeți la un centru de visa and residency applications unde sa vedeți ce spun ei legat de acest subiect.
PRO -ul companiei ar trebui sa se ocupe de aceste detalii
Tiberiu

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.390 secunde