Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Autentificarea diplomelor romanesti de studii

acum 2 ani 5 luni #1 de smiu
Cetațenii români care lucrează ca profesori în instituții guvernamentale in Emiratele Arabe Unite trebuie să-şi echivaleze diplomele de studii româneşti la MOHESR (Ministery of Higher Education and Scientific Research, UAE). Procedura de echivalare se poate realiza dacă petentul aduce o scrisoare de la Ambasada României din EAU in care se certifica faptul ca Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti este institutie de stat acreditata. In acestă scrisoare trebuie să se indice explicit si că subsemnata a dobândit Diploma de inginer si Diploma de doctor in ştiințe la instituția sus-menționată.
Citez din lista de documente ce trebuie prezentate de petent la MOHESR: „The original letter of the embassy of the country issuing the qualification with the academic institution's reply indicating: the authenticity of the qualification, the applicable study approach and whether the qualification issuer is certified.”

Am trimis un email la Ambasada Romaniei din Abu-Dhabi mentionand cele de mai sus si anexand copii dupa acte oficiale care atesta cele cerute de MOHESR. Ambasada a raspuns ca nu este de competenta institutiei sa ofere aceasta scrisoare.

Ce se poate face in acest caz.?

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.902 secunde