Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

orar consulat Dubai

acum 4 ani 10 luni #1 de Elena M.
Mai este valabil orarul de pe site ?
Trebuie sa plec urgent in Romania impreuna cu copiii pentru a schimba pasapoartele a doi dintre ei. Ne-am luat deja bilete pentru 18 iunie. Sotul meu nu poate veni cu noi asa ca avem nevoie sa facem declaratia ca e de acord cu schimbarea pasapoartelor si declaratia ca pot iesi din Romania cu copiii. Sectia consulara din Abu Dhabi e inchisa.De cateva zile tot sun de-am innebunit la consulatul din Dubai si nu raspunde nimeni.Am trimis si mail ieri dupa-amiaza si inca nu am primit nici un raspuns.

Ar fi super sa fi ramas programul pentru vineri pentru ca sotul meu nu poate sa-si ia liber mereu de la serviciu.

Exista alta modalitate de a da de d-l consul?

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.898 secunde