Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

ACTE CASATORIA CETATEAN STRAIN

acum 5 ani 2 luni #1 de GRIGORESILVIANA
Buna ziua ce acte am nevoie pt a ma casatori cu un cetatean de origine libaneza? am incercat cu cateva mailuri si telefoane la ambasada dar deocamdata nici un raspuns
Mersic

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 ani 2 luni #2 de Dorian Prisacaru
In vederea incheierii casatoriei cu un cetatean strain trebuie sa prezentati urmatoarele documente:
- cererea tip de efectuare a serviciului consular
- declaraţia de căsătorie (formular eliberat de ambasadă)
- paşapoartele sau actul de identitate pe baza cărora se poate stabili cu certitudine identitatea viitorilor soţi;
- certificatul de naştere, în original şi în copie; certificatul de naştere al soţului cetăţean străin va fi apostilat sau supralegalizat, după caz;
- certificatele medicale privind starea sănătăţii viitorilor soţi, în original, a căror valabilitate este de 14 zile de la data emiterii;
- acte, în original şi în copii traduse şi legalizate ori certificate de ofiţerul de stare civilă, din care să rezulte desfacerea căsătoriei anterioare, dacă este cazul. Aceste acte pot fi:
- certificatul de deces al fostului soţ;
- certificatul de despărţenie sau de divorţ (eliberat în perioada anilor 1951 - 1960);
- certificatul de naştere sau de căsătorie, cu menţiunea de desfacere a căsătoriei;
- sentinţa de divorţ rămasă definitivă şi irevocabilă; pentru divorţurile pronunţate între 8 octombrie 1966 şi 31 iulie 1974, aceasta trebuie să poarte menţiunea că a fost înscrisă pe actul de căsătorie în termen de 60 de zile de la pronunţare.
- declaraţie pe propria răspundere că nu cunosc nici un motiv de natură legală care să împiedice încheierea căsătoriei;
- dovada de celibat sau, în lipsa acesteia, declaraţie în vederea căsătoriei
- certificat de celibat sau cutumă privind soţul cetăţean străin
Pentru orice informatii suplimentare, ma puteti contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Cu stima,
Dorian Prisacaru

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 ani 2 luni #3 de GRIGORESILVIANA
mersi frumos pentru raspunsul prompt,o mica nelamurire certificatul de celibat(cutuma) pt viitorul sot se poate elibera mai exact de unde? De la ambasada tarii de provenienta ?
Mersi frumos inca odata

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 ani 2 luni #4 de Dorian Prisacaru
Da, de la ambasada tarii de provenienta.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.915 secunde