Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

×
Reguli

Bine ai venit pe Forumul Romanilor din Emirate!

Acest grup se adreseaza persoanelor care locuiesc sau isi doresc sa ajunga in Emirate in viitorul apropiat. Incurajam dezbaterile pe probleme ce privesc in mod direct comunitatea din care facem parte, apreciem sugestiile si implicarea!

Verificati inainte sa puneti un subiect nou in ce sectiune a forumului va aflati. Mesajele ce nu apartin sectiunii corecte vor fi mutate.

Va rugam respectati ceilalti membri ai grupului folosind un limbaj adecvat. Violenta verbala de orice natura va fi sanctionata prin blocarea accesului temporar sau permanent la discutiile din cadrul Forumului.

Spor la comunicare,

Echipa Romani in Emirate

Acte necesare viza pentru cetatean saudit

acum 6 ani 1 săptămână #1 de Kiki
Buna ziua dragilor,

Vin cu o mica rugaminte, doresc sa-mi spuneti ce documente ii sunt necesare unui cetatean saudit (Arabia Saudita) pentru a obtine viza pentru Romania, precizez ca are pasaport diplomatic, am nevoie cat se poate de repede de informatii.

Multumesc!

Cristina

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 ani 1 săptămână #2 de Dorian Prisacaru
Acte necesare:
- pasaportul (trebuie sa detina viza de rezidenta in EAU, in caz contrar trebuie sa depune cererea la ambasada Romaniei la Riad)
- 2 poze color tip pasaport pe fundal alb
- confirmarea rezervarii cazarii la o unitate hoteliera din Romania (daca vizita este in scop de afaceri, va fi necesara o invitatie din partea firmei din Romania)
- biletul de avion
- asigurare medicala valabila pe intreaga durata a sederii in Romania
- adeverinta de salariat
- extrasul de cont bancar pe ultimile 3 luni
- 330 aed
Cererea de viza se depune personal fie la ambasada Romaniei la Abu Dhabi, fie la Consulatul general al Romaniei la Dubai. Foprmularul de viza il poate completa la prezentarea documentelor.
Dorian Prisacaru
Ambasada Romaniei la Abu Dhabi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 ani 1 săptămână #3 de Kiki
Multumesc din suflet pentru promptitudine si pentru timpul acordat, mai am cateva intrebari, in cazul in care vizita in Romania nu este in scop de afaceri, va vizita familia mea, ii trebuie invitatie din partea parintilor banuiesc, cum si unde se poate face aceasta invitatie ? daca detine si pasaport european (Olanda) mai este necesara viza?

Multumesc si va doresc un Paste Fericit.

Cristina

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 ani 1 săptămână #4 de Dorian Prisacaru
Daca este posesor al unui pasaport olandez, nu mai este necesara solicitarea eliberarii unei vize. Detinatorii de pasapoarte europene sunt scutiti de obligativitatea obtinerii de viza de intrare in Romania. Singura conditie, pe care trebuie sa o indeplineasca, este sa prezinte la imbarcare si la sosirea in Romania pasaportul olandez valabil.
Daca nu sunt intrunite aceste conditii, parintii dumneavoastra trebuie sa mearga la un notar public unde sa solicite redactarea unei invitatii notariale. Dar, inteleg, ca nu prea mai este cazul, avand in vedere faptul ca persoana este posesoare a unui pasaport olandez.
Pentru orice alte informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 1.000 secunde