Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

Slujba lunara in limba romana

Dragi romani,

Un an nou fericit va doresc si multe impliniri! 
Iata ca Domnul a randuit sa putem avea si o slujba lunara in limba romana si nu numai de 2 ori pe an asa cum v-am obisnuit dea lungul ultimilor 9 ani.

Parintele Paroh, Arhimandrit al Bisericii Rusesti, Pr Alexandru a acceptat cererea de oficia si comunitatii noastre o slujba lunara. Frumusetea acestei minunate randuieli a Domnului este ca parintele si echipa sa impreuna cu cei din corul bisericii, nu cunosc limba romana. Materialele in limba romana au fost transcrise fonetic cu ajutorul unui vorbitor de limba de rusa si astfel s-a conturat acest proiect. Nu a fost o munca usoara, insa bucuria de a avea o slujba lunara in limba noastra a trecut orice obstacol.

Asadar, ultima vineri a fiecarei luni ne intalnim la biserica ruseasca orthodoxa din Sharjah. Cei care doresc se pot spovedi in timpul slujbei si impartasi dupa slujba. Spovedania are loc in limba engleza, insa pentru convenienta dvs va puteti pregati de acasa si puteti citi in limba romana in fata parintelui, evitand astfel bariera de limba.

Biserica pune la dispozitie si parcare la un cost de 10dhs. 

Multumiri Laurentiu Ionita si sotiei sale pentru spirjinul logistic acordat precum si tinerilor care ajuta corul rusesc la cantarile in limba romana

Cu stima,
Carmen Paiu

Nu poti comenta pana nu esti logat