Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

Revelion 2017

Asa cum v-am obisnuit deja si, continuind obiceiurile noastre, organizam si in acest an Revelionul in aceeasi locatie Jumeirah Rotana Hotel, dar acum la parter la Restaurantul nou deschis: "Olive Oil".

Numarul locurilor fiind restrins la 50 de persoane, am dori sa stim cam cine ar fi doritori sa ia parte la distractie si sa se inscrie si cu cite persoane (lista cu nume si bani) pina pe data de 01/12/2015 la mobil: +971505012323 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Meniul este organizat special pentru romani, printe altele cu: Sarmale de Craciun cu afumaturi, Snitzel pane cu cartofi natur si Salata de Boeuf, avind oportunitatea de a alege si din meniul cu bufet International, Arabesc si Pescaresc sau sa le combine pe toate 3.

Pretul este de AED 500/persoana si Meniul l-am atasat avind "Free drinks included", muzica si dans, pina la ora 2:30 am (chiar 3 am daca va simtiti bine...) si Tombola Anului Nou (DJ Mixer in valoare de AED 1,500) - avem si premii pentru cel mai bun cuplu de dans bineinteles la diferite stiluri de dans).           

Ca de obicei respectam regula: "primul venit, primul servit" si cu responsabili pe mese (ca sa fie impreuna cu cei apropiati si cunoscuti) dar incercam pe aceasta cale sa facem fericiti pe toti concetatenii nostri...si cei care se trezesc in ultimul moment. Speram sa nu avem cereri pe 30-31 Decembrie - cum s-a intimplat si anul trecut, pentru ca locurile vor fi ocupate la acea data!

 

Va asteptam cu drag

Prof. D. Costin

mobil: +971505012323 

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Nu poti comenta pana nu esti logat