Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

Revelion 2017

Asa cum v-am obisnuit deja si, continuind obiceiurile noastre, organizam si in acest an Revelionul in aceeasi locatie Jumeirah Rotana Hotel, dar acum la parter la Restaurantul nou deschis: "Olive Oil".

Numarul locurilor fiind restrins la 50 de persoane, am dori sa stim cam cine ar fi doritori sa ia parte la distractie si sa se inscrie si cu cite persoane (lista cu nume si bani) pina pe data de 01/12/2015 la mobil: +971505012323 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Meniul este organizat special pentru romani, printe altele cu: Sarmale de Craciun cu afumaturi, Snitzel pane cu cartofi natur si Salata de Boeuf, avind oportunitatea de a alege si din meniul cu bufet International, Arabesc si Pescaresc sau sa le combine pe toate 3.

Pretul este de AED 500/persoana si Meniul l-am atasat avind "Free drinks included", muzica si dans, pina la ora 2:30 am (chiar 3 am daca va simtiti bine...) si Tombola Anului Nou (DJ Mixer in valoare de AED 1,500) - avem si premii pentru cel mai bun cuplu de dans bineinteles la diferite stiluri de dans).           

Ca de obicei respectam regula: "primul venit, primul servit" si cu responsabili pe mese (ca sa fie impreuna cu cei apropiati si cunoscuti) dar incercam pe aceasta cale sa facem fericiti pe toti concetatenii nostri...si cei care se trezesc in ultimul moment. Speram sa nu avem cereri pe 30-31 Decembrie - cum s-a intimplat si anul trecut, pentru ca locurile vor fi ocupate la acea data!

 

Va asteptam cu drag

Prof. D. Costin

mobil: +971505012323 

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ziua Nationala la Consulat - 27 Noiembrie 2015

Dragi romani,


Consulatul General al Romaniei are onoarea de a va invita la evenimentul de Ziua Nationala pe 27 Noiembrie incepand cu ora 16,00 care va avea loc in curtea Consulatului.
Se vor servi sarmalute, cozonac si un pahar de vin.


Din program:
- vernisaj de fotografii reprezentative
- expozitie cu vanzare de produse traditionale,artizanat,etc.
-surprize de la copiii de la Scoala Romaneasca (proiect condus de Eleonora Stoicescu si colaboratorii).


Multumuri d-nei Consul General al Romaniei in Dubai, Nicoleta Teodorovici.

 

https://www.facebook.com/events/206269823037743/

 

Slujba de Paste

Update 31.03:
 
Doresc sa confirm ca s-a definitivat pregatirile pentru Sfintele Sarbatori de Paste dupa cum urmeaza:
 
- perioda de sedere a parintelui va fi 8 - 14 Aprilie.
- Slujbele de Denii se vor derula in zilele de 8,9,10 Aprilie in curtea Consulatului urmate de spovedanii pentru cine doreste
- Slujba de Inviere va avea loc la Biserica Siriano-Greaca din Jebel Ali ( Jebel Ali Village, Biserica cu cupola rosie din compoundul de biserici) in seara de 11 Aprilie incepand cu ora 23,00.
 
Cererea Bisericii Siriene este sa nu picuram ceara in biserica. Trebuie sa respectam aceasta cerinta pentru a le arata recunostinta  ca  de 3 ani ne pune la dispozitie in Sfintele Sarbatori  locatia, desi comunitatea noastra nu a contribuit la ridicarea edificiului si nici nu plateste  contributie anuala asa cum platesc sirienii, grecii si rusii. Comunitatea noastra are nevoie sa mai poata folosi biserica si in perioadele ce urmeaza.Putem folosi suporturi de protectie si sa evitam pe cat posibil sa picuram ceara.
 
De asemenea contributiile pentru costurile cu biletele si sederea preotului si a dascalului nu s-au strans. Pana in week-endul trecut nu era nici un ban depus la ROMCOM. Este un eveniment pentru comunitate si de comunitate si nu un efort singular.
 
Pentru cine are nevoie de  servicii de la parinte gen botezuri, sfestanii de casa, etc sunt  rugati   sa ma contacteze cat de curand  pentru a fi inclusi in programul parintelui.
 
 
Demersurile sunt in curs pentru aducerea unui preot din Romania pentru Sfintele Sarbatori de Inviere si din Bunavointa Domnului si a Patriarhiei Roamane  vom avea si  anul acesta sarbatorile dupa traditia de acasa.
 
Slujba de Inviere va avea loc cel mai probabil la Biserica din Jebel Ali si cele 3 seri  de denii urmate de spovedanii  la Consulatul din Dubai, dupa traditia anilor precedenti.
 
Banutii pentru bilete si celelalte cheltuieli pot fi stransi la Magazinul Romanesc. 
 
Pentru cine are nevoie de  servicii de la parinte gen botezuri, sfestanii de casa, etc sunt  rugati   sa ma contacteze cat de curand  pentru a contura programul.
 
Cu stima,
Carmen Paiu
0554252450/0505278402

Mai multe articole...

  1. Vino la vot !

Subcategorii