Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

Dialog Fara Frontiere

Va transmitem in cele ce urmeaza , un mesaj de interes pentru romanii de pretutindeni, ce poate fi postat, prin amabilitatea dumneavoastra, in mediul on-line, adresat romanilor din Dubai .

 

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni lansează campania #DialogFaraFrontiere. Prin intermediul live streaming-ului de pe Facebook - pagina oficială Dan Stoenescu - pe data de 30 ianuarie 2016, la ora 11:00, ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni va răspunde în direct întrebărilor formulate cu privire la problematica votului prin corespondență și la situația românilor din vecinătate.

De asemenea, așteptăm până la data de 27 ianuarie, prin mesaj pe Facebook-ul oficial al ministrului delegat - Dan Stoenescu sau prin postări cu hashtag-ul #DialogFaraFrontiere, întrebările dumneavoastră referitoare la cele două teme de discuție. 

Această campanie, realizată în premieră în România, face parte dintr-o serie de măsuri asumate de ministrul delegat Dan Stoenescu, destinate transparentizării și facilitării comunicării nemijlocite cu românii de pretutindeni. 

 

Cu deosebita consideratie,

 

 

Nicoleta TEODOROVICI

Consul General

Nu poti comenta pana nu esti logat