Romani in Emirate

comunitate romaneasca in EAU

Ajutor pentru copii

Vreau sa aduc in atentia comunitati un proiect de ajutor initiat de doamna Cristina Elena pentru sectia de pediatrie oncologica Fundeni. Dansa a strans pana in present bani si produse pentru copilasii de acolo, au fost cumarate perne pentru toate saloanele (pe 2 etaje), s-au inlocuit jaluzelele (de fapt s-au pus pentru ca nu erau) cu cartoon characters, s-au cumparat standurile de perfuzii, baterii de dis si perdele de dus si s-au strans jucarii. Sunt 2 etaje de pediatrie oncologica,si pana acum s-au incercat sa se ajute pentru etajul 7 pentru ca acolo nu era nimic (33 paturi) si la etajul 6 s-a renovat de catre o asociatie.

De asemenea este acolo o doamna asistenta care se numeste Mariana Mocanu si dansa este cea care colaboreaza cu doamna Cristina pentru a face viata acestor copii mai fericita.

Scopul este in principal in a strange jucarii pentru copii. In acest scop vom avea dupa cum urmeaza in urmatoarele locatii cutii unde doritoriii pot aduce jucarii, jocuri, puzzle, carti colorat, creioane, paturici, etc pentru copii:

1 Magazinul Romanesc – Langa Lamcy Plaza mall

2 Scoala Romaneasca – Vineri in Al Ghazal Mall – Fondue Art Centre

3 Strawberry Events office – Lectiile de arabe de Luni  in Ibn Battuta Gate, Office 503C

De asemenea aproape de Craciun vrem sa strangem pentru a organiza un Mos Craciun cu cadouri pentru copiii internati de sarbatori. Deja sunt oameni implicati care doneaza bani si cadouri pentru aceasta initiative de aici din Dubai si din Romania. 

Asteptam orice doritori care vor sa ajute cu acest proiect sa ne contacteze.

De asemenea multumim celor care déjà ajuta cu acest proiect.

 

Nu poti comenta pana nu esti logat